Online állapotfelmérés

Akció

Bemutatkozás

 

dr. Potoczki Katalin
hagyományos kínai orvos, természetgyógyász-addiktológus, orvos

20 éve dolgozom orvosként, és ezt az időt a gyógyítás mellett nagy arányban arra is szántam, hogy ismereteimet kibővítsem a keleti - ezen belül különös figyelmet fordítva a kínai - orvoslás és az ehhez kapcsolódó filozófia tanításaival. A keleti és az akadémikus orvoslás egyes módszereinek ötvözése hatalmas távlatokat nyitott meg számomra. Az így kialakult gyógyító szemlélet eredményességét számtalan példa igazolja. Ezzel a sokkal nyitottabb megközelítéssel hitelesen azonosulni tudok. Természetesen az azonosulás nem egy statikus állapot. Folyamatosan felfedezek és tanulok, és ez nagy örömet és sikereket hoz számomra és a pácienseim számára is.

>> Táplálkozás a Hagyományos Kínai Orvoslás szemszögéből

Az ember egységes egész. Emellett természetes, és társadalmi környezetének is szerves része. Testi-szellemi-lelki síkon is egyensúlyban kell lennie.

Ha ez az egyensúly kibillen, különféle figyelmeztető jeleket kapunk, amikre újra meg kell tanulnunk odafigyelni. Veleszületett képességünk, hogy észleljük és korrigáljuk az egyensúlytalanságokat. Sajnos a környezetünk, a táplálékaink, a stressz és rohanó világ eltompítja érzékelő rendszerünket. Nem érhetünk el jelentős változást, csupán egy-egy probléma (betegség) , egy-egy elszigetelt tünet megszüntetése által.

A népbetegségként ismert elhízás - számos betegség kialakulásában komoly szerepet játszik.

Dr. Potoczki Katalin: Orvos-természetgyógyászként segítek lefordítani a jeleket, segítek, hogy megtanulj együttműködni saját magaddal!  Dr. Potoczki Katalin hagyományos kínai orvos, természetgyógyász-addiktológus, orvos a Tenuitas Egészség Stúdió Vezető Szakorvosa

Együttműködve veled, tehát közösen dolgozunk ki egy teljesen egyedi tervet, aminek betartásához tökéletesen természetes, idegen anyagoktól mentes és energizáló fülakupunktúrás kezeléseket kapsz.  Az állapotfelméréstől a személyre szabott étrenden át a masszázsig minden arról szól, hogy olyan módszert kapj a kezedbe, amely a későbbiekben is segítségedre lesz, hogy ne legyen többé szükséged fogyókúrázásra és ne kösse le az idődet és az energiáidat az ezzel való foglalkozás. A probléma egyszer s mindenkorra megoldódik.

Sok esetben, mire az emberek a túlsúlyukkal küzdve eljutnak az orvoshoz vagy a természetgyógyászhoz segítséget kérve a főként esztétikai vagy komfort problémákat okozó súlyfelesleg leküzdéséhez, addigra már a túlsúly okozta felborult egyensúly eredményeképpen kialakul számos krónikus betegség is.

Nemcsak a túlsúly csökkentése a feladat, hiszen, ha áttérünk egy egészségesebb életmódra, a túlsúly "mellékhatásként" amúgy is eltűnik, és kialakul egy olyan egyensúlyi állapot, amit megélni csodálatos!

Ki ne szeretne sokáig egészségesen élni egy szép, esztétikus testben? Természetesen ez mindannyiunk vágya. Amikor legfőbb kívánságainkat megfogalmazzuk, az első és legfontosabb mindenki számára, az egészség.

 

Nagyon sok a külső elvárás - különösen a nők felé -, igyekszünk megfelelni minden lehetséges fronton, de közben a legfontosabbra, az egészséges egyensúlyra nem figyelünk eléggé. Szervezetünk rengeteg apró jelet küld nekünk, amelyek mind az egyensúly megbomlásának apró tünetei. Figyelnünk kell ezekre. Szeretnünk kell saját magunkat! És, ha már egy egészséges, szép testet kaptunk születésünkkor, a legkevesebb, amit tehetünk, hogy megőrizzük a lehető legjobb egészségben.

Orvos-természetgyógyászként segítek lefordítani a jeleket, segítek, hogy megtanulj együttműködni saját magaddal!

Mindezek hosszú távú, szép célok. Sokan vannak, akik a lehető legszilárdabb elhatározással kezdenek új életet. Meg akarnak szabadulni túlsúlyuktól. Más szavakkal, fogyni szeretnének. Ez önmagában is egy jó és érdemes cél.

A nyugati akadémikus orvoslás korszerű táplálkozástudományi módszereit ötvözzük a keleti orvoslás eszközeivel, és kidolgoztunk egy személyre szabott diétát, amelynek segítségével gyors és tartós eredményeket érhetsz el.

Ehhez olyan kiegészítő és támogató módszereket alkalmazunk, amelyek segítségével az eredmény még látványosabb és tartós lesz. Lefogyni az ideális testsúlyunk közelébe, önmagában is rengeteget tud hozzátenni jó közérzetünkhöz, önbecsülésünkhöz. A fogyás mellé támogató mentális technikákat is alkalmazunk. Pácienseink csodás eredményei biztosan neked is kedvet csinálnak ahhoz, hogy a változás útjára lépj.

 

 

Tudjon meg többet

Tudj meg többet! Kérj időpontot!

Jelentkezz és ismerd meg a Tenuitas Utolsó fogyókúra módszerét még részletesebben!
Miután úgy döntöttél, hogy elérkezett az idő a változásra, vágj bele Te is Utolsó Fogyókúrádba!

Kérj időpontot szakorvosi állapotfelmérésre!

Ugrás a lap teteljére

TENUITAS EGÉSZSÉG STÚDIÓ 1132, Budapest, Visegrádi u. 23. II. em 5. Tel.:  +36 20 540 5420, E-mail:info[kukac]tenuitas[pont]hu

Designed by Webenium