Online állapotfelmérés

Akció

A Tenuitas Allergiaprogram részletei

A Tenuitas Allergiaprogram a Hagyományos Kínai Orvoslás eszközeivel komplex megoldást kínál az allergiás tünetek enyhítésére és megszüntetésére, illetve az allergia, mint téves és túlzott immunrendszeri válaszreakció teljes felszámolására.

A Tenuitas komplex Allergiaprogram alappillérei

  • szakorvosi állapotfelmérés a nyugati és a Hagyományos Keleti Orvoslás módszereivel
  • NES (Nutri-Energetics System) állapotfelmérés
  • 10 alkalom testakupunktúrás kezelés
  • 1 alkalom személyes coaching NLP módszerrel.

Lássuk a részleteket!

Szakorvosi állapotfelmérés

A Hagyományos Kínai Orvoslás és az Akadémikus Nyugati Orvoslás módszereiben egyaránt jártas képzett szakorvos által végzett állapotfelmérésben lesz részed az első találkozás alkalmával.

Amennyiben vannak korábbi allergiavizsgálatokkal, kezelésekkel kapcsolatos zárójelentéseid, leleteid, ezeket hasznos magatokkal hoznod az állapotfelmérésre.

NES

A Nutri-Energetics System (NES) forradalmian új, elismert számítógépes állapotfelmérés, melynek működése biofizikai felfedezéseken alapul. A modern kvantumfizika mérésekkel igazolta, hogy minden élőlényt elektromágneses mező vesz körül. A NES mérés esetében lényegében arról van szó, hogy a számítógépes program összehasonlítja a páciens testmezejében lévő QED (Kvantum Elektro Dinamika) - információt a számítógépben lévő optimális mezőével. A mérés során a NES a testet körülvevő információs mezőt diagnosztizálja, s ennek alapján meg tudja állapítani, hol vannak hibák vagy elváltozások a páciens biológiai erőterében.  Ezt a különlegesen újszerű információt tapasztalt szakembereink a pácienseink leghatékonyabb kezelése – jelen esetben az allergia kezelése - érdekében tudják felhasználni.

Testakupunktúra

A testakupunktúrás kezeléseket tapasztalt szakorvos végzi. Az akupunktúra során vékony tűket helyezünk el a test bizonyos pontjain az energetikai egyensúlyzavarok helyreállítása érdekében.  Az akupunktúra a test saját erőforrásait hozza újra harmóniába, ami azt eredményezi, hogy a fokozott érzékenységi reakció (allergia) helyett a szervezet újra képes helyesen értelmezni a külvilágból érkező impulzusokat.

Az akupunktúra rendkívüli előnye minden egyéb ismert módszerrel szemben, hogy nincs szükség idegen anyagok bevitelére, hiszen a gyógyszerek és mellékhatásaik tovább terhelhetik az amúgy is legyengült szervezetet. Tapasztalatunk azt mutatja, hogy heti egy kezeléssel kb. 6-10 alkalom elegendő ahhoz, hogy az allergiaszezont meg se érezd! 

Egyéni coaching NLP-vel

Az allergia egyszerű szavakkal egy óriási félreértés. A szervezet úgy viselkedik, mintha ellenséges behatolás történne. Az "ellenség" pedig néhány porszem, vagy virágpor szemcse. Az allergia pedig egy szükségtelenül túlméretezett védelmi reakció. Hasonlóan a fóbiákhoz az allergia kialakulása is egyetlen pillanat műve. Ez egy hihetetlenül gyors tanulási folyamat, amely annyira hatékony, hogy minden alkalommal, amikor az ellenséget beazonosítja a szervezet, azonnal beindul az óriási válaszreakció. Már csak akkor eszmélünk, amikor a tünetek tombolnak, folyik az orrunk, viszket a szemünk és kapar a torkunk. 

Az egyéni coaching vagy inkább útbaigazító tanácsadás másfél-két órát vesz igénybe. Az NLP igen hatékony módszerét használjuk fel arra, hogy a túlzott reakciót "lecseréljük" az egészséges reakcióra. Ezután már jöhet a virágillatú tavasz!

A Tenuitas komplex Allergiaprogram szolgáltatásai tehát:

  • szakorvosi állapotfelmérés és NES az allergiát kiváltó téves immunrendszeri működés valódi okainak feltárására,
  • 10 alkalom testakupunktúrás kezelés a fokozott érzékenységi reakciók megszüntetésére és a szervezet energiaáramlásának egyensúlyba állítására,
  • 1 alkalom egyéni coaching NLP módszerrel a megfelelő konfliktus- és stresszkezelési technikák kialakítása érdekében.

A Tenuitas komplex Allergiaprogram ára 70.000 Ft. ( A programban foglalt szolgáltatások összértéke 85.000 Ft.)

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a kezeléseket az allergiaszezon és az allergiás tünetek megjelenése előtt két hónappal érdemes megkezdeni. 

Amennyiben idén szeretnéd végre gyógyszerek és mellékhatások nélkül,  tünetmentesen átélni az érkező allergiaszezont, csatlakozz komplex Allergiaprogramunkhoz!

Ne várd meg az első tüneteket! Jelentkezz időben! 

 

Ugrás a lap teteljére

TENUITAS EGÉSZSÉG STÚDIÓ 1132, Budapest, Visegrádi u. 23. II. em 5. Tel.:  +36 20 540 5420, E-mail:info[kukac]tenuitas[pont]hu

Designed by Webenium