Online állapotfelmérés

Akció

A Karcsúsító Szemléletváltás elemei

Nyilvánvaló és közismert, hogy minden ember egyedi és megismételhetetlen. Nem létezik olyan módszer sem, ami mindenkire ráhúzható. 

Egyediségünk már fizikai szinten is egyértelműen megnyilvánul, hát még ha figyelembe vesszük a lelki tényezőket! Azokat az attitűdöket, eseményeket, amelyek mind-mind alakítanak rajtunk. 

Mi, a Tenuitasnál  az ember egyediségére alapozott személyre szabott módszerekben és a kínai orvoslás több ezer éves hagyományaiban hiszünk! Tiszteletben tartjuk egyediségedet, megfelelő tiszteletet és szakértelmet kapsz, és futószalag rendelés helyett a Te idődben csak RÁD figyelünk!

A Tenuitas Karcsúsító Szemléletváltás az alábbi elemekkel támogatja, hogy célkitűzésedet siker koronázza:

Állapotfelmérés, anamnézis - Hogy megtudjuk honnan indulsz...

NES (Nutri-Energetics Systems) mérés - Hogy a legmodernebb kvantumfizikai mérések eredményeit is felhasználhassuk!

10 alkalom fülakupunktúrás kezelés - Hogy könnyedén, éhezés és sóvárgás nélkül mehess végig az úton!

Speciális, egyénre szabott étrend - Hogy az életmódodhoz illő és fogadra való falatokat ehesd!

10x30 perc egyéni tanácsadás/életmód coaching  - Hogy feltárhassuk és feloldhassuk az eddigi sikertelen fogyókúráid tudattalan lelki okait!

Folyamatos egyéni kapcsolattartás és támogatás a Facebookon - Hogy mindig ott legyünk, ha szükséged van ránk!

Állapotfelmérés,anamnézis

Az első találkozás alkalmával állapotfelmérésben lesz részed.Ez az állapotfelmérés adja az alapját annak, hogy programunkat hozzáigazítsuk egyéni alkatodhoz, anyagcserédhez, és életmódodhoz úgy, hogy az tökéletesen illeszkedjen a napirendedhez és az ízlésedhez. Amennyiben vannak korábbi kezeléseddel kapcsolatos zárójelentéseid, leleteid, ezeket hasznos magaddal hozni az állapotfelmérésre.

NES mérés

A NES egy forradalmian új számítógépes eljárás! Ezen új, elismert számítógépes készülék működése biofizikai felfedezéseken alapul. A mérés során a készülék a testet körülvevő információs mezőt vizsgálja, s ennek alapján testrészek, szervek, szervrendszerek szintjén tudja megállapítani, hol vannak hibák vagy elváltozások a páciens biológiai erőterében.  

Ezt a különlegesen újszerű információt tapasztalt kollégáink egészséged megőrzése, helyreállítása, és súlyfelesleged leadása és további céljaid elérése érdekében tudják felhasználni.

Fülakupunktúrás kezelések

A cél elérése érdekében 8 héten át, kezdetben heti két, majd heti egy alkalommal félórás akupunktúrás kezelésen veszel részt.  E kezelések során a fülkagyló külső részébe szúrt kicsi, steril, egyszer használatos tűk, a megfelelően képzett szakember kezében abban segítenek neked, hogy

Úrrá legyél éhségérzeteden
- Csökkenjen az édesség iránti vágyad
- Megszabadulj a stressz-evéstől
- Megszabadulj a kényszeres evéstől, mint függőségtől
- Legyen kitartásod a fogyókúrához

Speciális, egyénre szabott étrend

A keleti és nyugati táplálkozástudomány módszereinek kombinálásával személyre szabottan állítjuk össze a számodra, olyan ételekből, amiket szeretsz, és amelyeket igyekszünk az életmódodhoz igazítani. A diétában szereplő ételek bárhol, könnyen beszerezhető alapanyagokból készülnek és elkészítésük sem igényel hosszas és bonyolult műveleteket! És még a család is szeretni fogja őket!

Egyéni tanácsadás/Életmód coaching

A személyre szabott étrend és az akupunktúra segítségül hívása mellett a Program fontos részei azok a segítő beszélgetések – nevezhetjük őket életmód coachingnak is -, melyek legtöbbször tudat alatt működő programokra segítenek rávilágítani, és feloldani azokat!

Minden alkalommal, amikor akupunktúrás kezelésre jössz hozzánk, kizárólag Veled foglalkozunk!

Az akupunktúrás tűk beszúrását követő fél órában - amíg a tű is dolgozik - megbeszéljük a fogyókúra során felmerült kérdéseket. És ha benned is megfogalmazódtak már olyan kérdések, mint hogy 

- Melyek azok a szituációk, amikor könnyen elcsábulsz, és nem tudsz ellenállni bizonyos falatoknak?
- Nálad mit is pótol tulajdonképpen az édesség?
- Szoktál-e azonosulni valamilyen szokásoddal? (Pl. szénhidrátfüggő vagyok.)
- Milyen módon tűzted ki a célodat? Valamitől menekülsz, vagy valami annyira vonz, hogy elérni igyekszel?
- Ha eléred a célod, mi van azután? Megvan, köszi, minden visszatérhet az eredeti kerékvágásba?
- Miért mindig másokat sorolsz magad elé, míg végül aztán időd mozogni és tudatosan táplálkozni? 

akkor már számodra is nyilvánvaló, hogy egy eredményes és tartós fogyókúra nem csak a kilókról, centikről és kalóriaszámolgatásokról szól! Hiszen hiába is adnál le néhány kilót, ha korábbi hiedelmeid meggátolnak abban, hogy meg is tartsd az elért eredményt!

A segítő beszélgetések során megvizsgáljuk jelenlegi szokásaidat, közösen feltárjuk, hogy milyen tényezők, illetve szituációk vezettek oda, hogy makacs túlsúlyod van és eddig nem sikerült tőle tartósan megszabadulnod.

Folyamatos egyéni kapcsolattartás és támogatás a Facebookon

A fülakupunktúrás kezelések kapcsán kezdetben heti két, majd heti egy alkalommal találkozol velünk személyesen, ám a program részeként a Facebookon folyamatosan, privát üzenet formájában akár napi szinten tarthatod velünk a kapcsolatot. Megoszthatod velünk  tapasztalataidat, érzéseidet, tanácsot, megerősítést kérhetsz, ha elbizonytalanodsz.  Ezzel a lehetőséggel gyakorlatilag folyamatosan kapcsolatban lehetünk, ha szükségét érzed!

Ahogyan olvashattad, a Tenuitas Karcsúsító Szemléletváltás számos pilléren nyugszik, a testi-lelki támogatást is beleértve. Célunk, hogy olyan módszert kapj a kezedbe, amely a későbbiekben is segítségedre lesz, hogy soha többé ne legyen szükséged fogyókúrázásra és ne kösse le az idődet és az energiáidat az ezzel való foglalkozás! Ezen túlmenően olyan módszert kapsz a kezedbe, amely az élet más területein kitűzött céljaid megvalósításában is segítségedre lesz!

A 8 hetes Tenuitas Karcsúsító Életmódváltás ára 48.000 Ft, melyet 8 héten keresztül van lehetőséged igénybe venni.

Ha úgy érzed, hogy céljaid elérése érdekében most képes vagy megajándékozni saját magad kellő figyelemmel és tudatossággal, nincs miért tovább várnod!

Nos? Felkészültél, hogy Te is megtedd az első lépést az egészséges élet felé, ami külsődön is kisugárzik.

Ugrás a lap teteljére

TENUITAS EGÉSZSÉG STÚDIÓ 1132, Budapest, Visegrádi u. 23. II. em 5. Tel.:  +36 20 540 5420, E-mail:info[kukac]tenuitas[pont]hu

Designed by Webenium