Online állapotfelmérés

Akció

Amaránt kása

Hozzávalók:

  • 1 pohár pattogtatott amaránt
  • 1 gerezd finomra vágott, vagy passzírozott fokhagyma
  • 1 közepes méretű, apróra vágott vöröshagyma
  • 3 pohár zöldségleves vagy víz
  • ízlés szerint tengeri só vagy szója szósz
  • ízlés szerint csípős szósz
  • 2 paradicsom

Amaránt kása elkészítés:

Tegyük az amarántot, a fokhagymát, vöröshagymát és a zöldséglevest egy serpenyőbe. Forraljuk fel, majd lassú tűzön pároljuk, amíg a folyadék nagy része el nem párolog, kb. 20 percig. Kavarjuk jól meg. Ha túl híg lenne, állandó kevergetés közben forraljuk fel újból, míg besűrűsödik. Ízlés szerint adjuk hozzá sót vagy szójaszószt. Tetszés szerint egy kevés csípős szósszal ízesíthető.

Karikára vágott, grillezett paradicsomokon tálaljuk. Elkészítési idő kb. 20 perc.

Ugrás a lap teteljére

TENUITAS EGÉSZSÉG STÚDIÓ 1132, Budapest, Visegrádi u. 23. II. em 5. Tel.:  +36 20 540 5420, E-mail:info[kukac]tenuitas[pont]hu

Designed by Webenium