Online állapotfelmérés

Akció

Amaránt krémleves

hozzávalók:

  • 200 g darált pattogatott amaránt
  • 1 liter zöldségleves
  • 1 nagy zöldhagyma
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 40 g vaj
  • 100 g tejszín
  • bors
  • kevés szerecsendió
  • reszelt sajt
  • metélő hagyma

Amaránt krémleves elkészítés:

A megőrölt pattogatott amarántot a zöldséglevesben 10 percig alacsony lángon főzzük. Ezalatt a meghámozott hagymát és a megpucolt zöldhagymát karikákra vágjuk és a vajon enyhén megpároljuk. Ezután a levesbe tesszük és 10 percig még forraljuk. Hozzáadjuk a tejszínt és az egészet borssal és szerecsendióval ízesítjük. Reszelt sajttal, a metélő hagymával díszítjük, majd forrón tálaljuk.

Ugrás a lap teteljére

TENUITAS EGÉSZSÉG STÚDIÓ 1132, Budapest, Visegrádi u. 23. II. em 5. Tel.:  +36 20 540 5420, E-mail:info[kukac]tenuitas[pont]hu

Designed by Webenium