Online állapotfelmérés

Akció

Amaránt saláta grillezett padlizsánnal

hozzávalók:

Amaránt saláta:

  • 1 pohár pattogtatott amaránt
  • 3 kiskanál olívaolaj ez a mennyiség megháromszorozható
  • 1 evőkanál citromlé
  • só és bors, ízlés szerint

Padlizsán:

  • 30 dkg padlizsán meghámozva és kis szeletekre felvágva
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • majoránna
  • csipetnyi kurkuma
  • csipetnyi köménymag
  • ízlés szerint őrölt koriander és fehérbors

Amaránt saláta grillezett padlizsánnal elkészítés:

Keverjük össze az amarántot a fűszerekkel és a padlizsánnak szánt fűszerek felével, pirítsuk meg egy kis olívaolajon, majd hagyjuk állni egy fél órát. Addig a maradék fűszerekkel bedörzsölt padlizsánszeleteket grillezzük meg, majd az amarántos masszával jól kenjük be és tegyük vissza a sütőbe. Néhány perc után hosszúkás edényben tálalhatjuk.

Ugrás a lap teteljére

TENUITAS EGÉSZSÉG STÚDIÓ 1132, Budapest, Visegrádi u. 23. II. em 5. Tel.:  +36 20 540 5420, E-mail:info[kukac]tenuitas[pont]hu

Designed by Webenium