Online állapotfelmérés

Akció

"rögtön úgy éreztem, hogy ez az a hely!"

Amikor elértem a 46-os ruhaméretet (a 166 cm-es magasságommal) elegem lett abból, amit a tükör mutat, és senki nem néz rám olyan szép tavaszi tekintettel az utcán, mint régen.

Úgy gondolom, hogy sem a két gyermekem, akik már rég iskolások, sem pedig egyéb külső köülmény nem okolható lenne azért, ami velem történt. Egyszerűen elhíztam, szépen lassan.

Úgy döntöttem tehát, hogy kezembe veszem az irányítást, és visszaadom magamnak azt, amit igazán megérdemlek.

Nem vagyok híve a gyógyszereknek és táplálék-kiegészítőknek, így aztán a fülakupunktúrás fogyás módszerét találtam a kínálatból a legvonzóbbnak.

Egy barátnőm már egy ideje finoman célozgatott, hogy nem ártana nekem is belekezdenem a fogyásba. Ő két hónap alatt fokozatosan már 11 kg-tól szabadult meg a Tenuitas Stúdióban.

Egy szó mint száz, elmentem vele egy késő délután és rögtön úgy éreztem, hogy ez az a hely! Jól éreztem magam a sorstársak között! Szeretettel fogadtak, a doktornő alaposan kikérdezett, nem úgy, mint az orvosi rendelőkben szokás, hanem sokkal részletesebben. Olyan diétát állított össze, ami csak az enyém. Ettől kezdve heti két-három alkalommal mentem kezelésre (20 perces időtöltés). Minden alkalommal együtt örültek, minden leadott kilómnak, dicséretet, biztatást és sok figyelmet kaptam.

Összesen eddig 10 kilót fogytam. Nem is mondok semmi mást! A fényképen látható az eredmény!

Nagyon elégedett vagyok! Most volt a 25. érettségi találkozóm, és alig akartak megismerni. Ámulva néztek a volt osztálytársaim, alig hitték el, hogy az öt évvel ezelőtti találkozáshoz képest így megfiatalodtam!

Alig várom, hogy nyár legyen és lenge, csinos, vidám, fiatalos ruhákat vehessek fel és magabiztosabban haladjak tovább ebben a szép világban!

Koncsag Emese (43)    

Vissza a Sikertörténetekhez 

 

 

 

 

Ugrás a lap teteljére

TENUITAS EGÉSZSÉG STÚDIÓ 1132, Budapest, Visegrádi u. 23. II. em 5. Tel.:  +36 20 540 5420, E-mail:info[kukac]tenuitas[pont]hu

Designed by Webenium