Online állapotfelmérés

Akció

"a kilóim lementek, az önbizalmam meg megnőtt"

"Egy reggel megelégeltem, hogy hiába próbálom a nadrágjaimba, szoknyáimba belepréselni magam. A tükör előtt rossz érzéseim voltak.

Böngészni kezdtem az interneten a megoldás érdekében. Kecsegtető ajánlatokat olvasgattam. Csak egy kapszula, nem kell változtatni az étkezési szokásaidon, már két hét alatt x kilóval kevesebb leszel stb. stb.

Valami mást szerettem volna. Egyszer csak rábukkantam: Fülakupunktúrás kezelést kombináljuk az egyéni állapothoz igazított makrobiotikus diétával.

Gondoltam, megér egy próbát.

Jók voltak a megérzéseim. Kellemes, barátságos légkörbe csöppentem. Kerestem a mérleget, hogy színt valljak a pillanatnyi súlyomról. Elégedetten állapítottam meg, hogy ez most itt elmarad. Helyette Kati érdeklődött az étkezési szokásaim felől és nem borzadt el az esti zabálásaim hallatán. Közölte, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Nagyon megnyugtató volt.

Az adatok és a szokásos kérdőív kitöltése után az akupunktúra kicsit kellemetlen, de megszokható pillanatai következtek.   Kényelmes fotelben, kellemes ízű tea mellett beszélgetett velünk Péter. Mindig volt valami jó tippje arra vonatkozóan, hogy mit együnk úgy, hogy finom is, egészséges is legyen és a fogyó kúra hatása is meglegyen. Kaptunk kóstolókat is. Hamarosan a kilóim lementek, az önbizalmam meg megnőtt. Örömmel állok a tükör elé és jól esően hallgatom a környezetem elismerő szavait. 

Nagyon jó döntés volt a Tenuitas Egészség Stúdiót választanom. Már ötven felett vagyok és csak most értettem meg, hogy meg kell tanulni helyesen táplálkozni. Itt ebben segítettek.  Ez már életformámmá vált. Van egy szép kis füzetem a finom kis receptjeimmel, amiket ott gyűjtöttem. Ehhez írom a saját ötleteimet is. Örömmel figyelem, ahogy a családom is igényli az újfajta ízeket.  Köszönöm Kati és Péter! Nagyon sokat kaptam Tőletek!"

Szeretettel:

Molnárné Varga Lídia 

/ 10 alkalom után – 8 kg. /

Vissza a Sikertörténetekhez

Ugrás a lap teteljére

TENUITAS EGÉSZSÉG STÚDIÓ 1132, Budapest, Visegrádi u. 23. II. em 5. Tel.:  +36 20 540 5420, E-mail:info[kukac]tenuitas[pont]hu

Designed by Webenium