Online állapotfelmérés

Akció

A végeredmény mínusz 17 kiló

A végeredmény mínusz 17 kiló

2007. 09. 21-én kezdtem el az akupunktúrás kezelést abból a célból, hogy könnyebben leadjam azt a közel 20 kg súlytöbletet ami rajtam volt! Elég nehezen fogadtam el, hogy már nem vagyok olyan vékony, mint voltam. Nagyon szeretek enni és ez megnehezítette a helyzetemet. Több fogyókúrás módszert is kipróbáltam, de sajnos nem jártam sikerrel. Nem bíztam már abban, hogy sikerülhet újra csinosnak és vékonynak érezzem magam.

Egy kolléganőm unszolására vágtam bele a kezelésbe. Gondoltam ez lesz az utolsó amit még kipróbálok. Kicsit megrettentem az étrendtől, de hamar rajöttem, hogy ez pont az, ami nekem van kitalálva. Nagyon elszánt voltam és már az első hét után láttam az eredményt ami -4 kg-t jelentett.

Ez adott erőt a kitartáshoz. Éreztem, hogy most sikerülni fog. Kitartó voltam és nagyon jó volt, hogy egy percig nem éheztem, sőt változatosan ettem és jókat. Hetente háromszor jártam kezelésekre ahol kis tűket kaptam a fülembe. 81-kg-ról indultam és a kezelés végére 14 kg-mal lettem könnyebb. Akkor voltam 67 kg. A célom a 65 kg volt. Hétről hétre mértem a súlyomat és a mínusz kg-ok erősítették az elszántságomat. A 10 alkalom után a tükörbe nézve csinosnak láttam magam és ez nagyon jó érzés volt. A kúra alatt megtanultam a helyes táplálkozásra figyelni és arra, hogy mennyit egyek. Már a tűk nélkül sem hiányzott a kenyér, a tészták és a krumpli mégsem éheztem nélkülük. Odafigyeléssel még 3 kilótól szabadultam meg a kezelés után. Jelenleg 64 kg vagyok. Már elértem a célomat! Így a végeredmény a kiinduláshoz képest mínusz 17 kg. Odafigyelek arra, hogy ez így is maradjon.

Köszönöm a lehetőséget és a sok bíztatást, dícséretet Dr. Potoczki Katalinnak és a Tenuitas Stúdiónak, akik segítsége nélkül nem értem volna el ezt a változást!

Schmidt Brigitta

 

Vissza a Sikertörténetekhez

Ugrás a lap teteljére

TENUITAS EGÉSZSÉG STÚDIÓ 1132, Budapest, Visegrádi u. 23. II. em 5. Tel.:  +36 20 540 5420, E-mail:info[kukac]tenuitas[pont]hu

Designed by Webenium